Zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding

De periode van je zwangerschap en geboorte van je kind is één van de mooiste in je leven, maar ze vergt ook veel van je lichaam en geest.

Om zwangerschapsongemakken te beperken, je lichaam klaar te maken voor een vlotte bevalling en je nadien sneller te recupereren bieden we je perinatale gymnastiek aan.

Wat doet perinatale gymnastiek voor jou?

  • Verlicht de zwangerschap
  • Klaar voor de bevalling
  • Recupereer na de bevalling

Verlicht de zwangerschap

Vele zwangere vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van allerlei klachten en lichamelijke ongemakken, zoals
bekkeninstabiliteit, kortademigheid, zware benen, rugklachten, stress, enz.
Perinatale gymnastiek verlicht deze lasten en de stress die ermee gepaard gaat. De technieken en oefeningen die je in deze sessies leert kun je nadien thuis uitvoeren.

Klaar voor de bevalling

Perinatale gymnastiek maakt je lichaam klaar voor de bevalling. Je krijgt technieken aangeleerd voor een vlottere, rustigere en zorgeloze bevalling. Waardoor je intenser kan genieten van de geboorte van je kind.

Recupereer na de bevalling

Tijdens de zwangerschap en de bevalling heeft je lichaam heel wat te verduren gehad. Perinatale gymnastiek helpt je er optimaal van te recupereren.

Hoe verloopt perinatale gymnastiek?

Perinatale gymnastiek is op voorschrift van je dokter. Een traject bestaat uit 9 sessies onder individuele begeleiding van een gespecialiseerde therapeut.

  • 5 sessies voor de zwangerschap
  • 4 sessies na de bevalling
  • De sessies duren 30 minuten

Of stel uw vraag: 0489 19 30 60

Onze coaches voor Perinatale gymnastiek

Hieronder het team dat jou kan helpen. Al onze kinesisten zijn universitair gevormde kinesitherapeuten met een specialisatie Manuele Therapie. Zij scholen zich constant bij via gespecialiseerde vervolgopleidingen en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken voor het behandelen van je klacht.