Sport Performance

Sport Performance

Laat je begeleiden door een Personal Trainer. Voor wie aan zijn conditie wil werken, wil afslanken of sportprestaties verbeteren. Specifieke sport performance programma’s voor golf, basket, tennis en voetbal.

Onze opties:

1 op 1 trainingen

Ga aan de slag onder begeleiding van een personal trainer – in de praktijk, bij je thuis of in de natuur. Met gevarieerde en laagdrempelige oefeningen werk je aan je mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, kracht en uithouding. Op eigen tempo en op maat van wat jij wilt.

Groepstrainingen

Hou je van sociaal contact, maar zijn de groepslessen in de fitnesscentra een stap te ver? Onze groepstrainingen zijn beperkt tot maximaal 6 deelnemers van vergelijkbaar niveau. Plan je wekelijkse uurtje fit en fun onder begeleiding.

Of stel uw vraag: 0489 19 30 60

Onze coaches voor ’Start to Sport’

Hieronder het team dat jou kan helpen. Al onze kinesisten zijn universitair gevormde kinesitherapeuten met een specialisatie Manuele Therapie. Zij scholen zich constant bij via gespecialiseerde vervolgopleidingen en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken voor het behandelen van je klacht.