Gezondheid

Gezondheid

Tijd voor relaxatie? Nood aan een diepgaande chek-up? Wil je antwoord op enkele gezondheidsvragen? Bij Optimalé bieden wij jou de handvaten om je gezondheid terug in eigen handen te nemen.

We bekijken gezondheid vanuit een ruimer, holistisch perspectief en zoeken naar de ontbrekende schakel of diepere oorzaak om geest en lichaam terug in harmonie te brengen. Hierbij stoelen we ons onder andere op de principes van de orthomoleculaire leefstijl .

Een bioresonantie-/ gezondheids-test of -behandeling, voedingsadvies en fasciatherapeutische behandeling  behoren tot de mogelijke interventies of een combinatietraject om terug optimalé te worden.

Daar waar onze expertise kan verrijkt worden met complementaire inzichten en knowhow van externe partners, werken we graag samen in overleg.

Ontdek hier welke behandelingen we allemaal aanbieden:

Onze therapeuten

Hieronder het team dat je kan helpen. Al onze kinesisten zijn universitair gevormde kinesitherapeuten met een specialisatie Manuele Therapie. Zij scholen zijn constant bij via gespecialiseerde vervolgopleidingen en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken voor de behandeling van je klacht.