Doktersvoorschrift voor kinesist? Blessure of fysieke klacht? Revalidatie na operatie? Gezondheidscheck?Bel 0489 19 30 60. Of maak online afspraak.
Open
X

Sports Screening.

Structureel verbeteren

Wil je je sportprestaties structureel verbeteren? Niet 2% à 3% maar 20%, 30% vooruitgang boeken? Dan is de Optimalé Sport Screening precies wat je zoekt.

Functional Movement Screen

De basis is een Functional Movement Screen. Dit is een reeks van testen om jouw bewegingspatronen nauwkeurig te analyseren en te beoordelen. Doel is om functionele beperkingen, ‘weak links’ en assymetrieën op te sporen.

Oefenplan op maat

Op basis van de resultaten van deze analyse krijg je een uitgekiend oefenplan om je beperkingen weg te werken. Onze personal trainers begeleiden je op professionele manier door dat oefenplan.

Minder kans op blessures + betere prestaties

Nu je functionele beperkingen zijn weggewerkt verlaag je niet alleen de kans op blessures. Door een samenspel van optimale mobiliteit en stabiliteit ga je veel economischer bewegen in jouw sport. M..a. w. je haalt meer uit je lichaam en je bewegingen met minder inspanningen.

Selective Functional Movement Assessment

Bij een Selective Functional Movement Assessment gaan we nog een stap verder en analyseren we een niet-functioneel bewegingspatroon. Met andere woorden, we gaan op zoek naar de reden waarom een bepaalde beweging niet correct kan worden uitgevoerd.

Voor wie?

Voor startende sporters, gevorderde atleten en topsporters. Sport Screening is perfect te integreren in je huidige trainingsprogramma.

Aanbod voor clubs

Voor clubs bieden we compacte screeningspakketten en specifieke Sport performance oefenprogramma’s (bijv. core stability, offseason training,..) aan.

  • Golf Performance: ‘Improve your swing’ en ‘Add distance’ met onze TPI certified trainers
  • Voetbal Performance: ‘boost your agility and power’
  • Basket Performance: ‘improve your vertical’
  • Tennis Performance: ‘a more powerful serve, better court quickness’

Andere sport? Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Wil je je sportprestaties structureel verbeteren? Contacteer ons op 0489 19 30 60. Of via info@optimale.be.

 

 

 

 

Optimalé Team

<< >>