Doktersvoorschrift voor kinesist? Blessure of fysieke klacht? Revalidatie na operatie? Gezondheidscheck?Bel 0489 19 30 60. Of maak online afspraak.
Open
X

Voeding & Dieet.

Voor wie?

> Voor mensen die willen afslanken.
> Voor sporters die beter willen presteren dankzij aangepaste voeding.
> Voor mensen met voedingsgerelateerde klachten: spijsverteringsproblemen (maag, darmen, lever, …), immuniteitsproblemen, hoofdpijn, migraine, voedselintoleranties of voedselallergieën.

Hoe afslanken op een duurzame manier?

1) Analyse van je huidige reële voedingspatroon
Onze voedingsspecialiste zal je vragen gedurende een bepaalde periode bij te houden wat en hoeveel je elke dag eet en drinkt.

2) Advies op maat
Op basis van je voedingsanalyse krijg je advies om je voedingspatroon aan te passen. Dit allemaal in samenspraak met jou en afgestemd op jouw levensstijl.

3) Opvolging & begeleiding
De voedingsspecialiste volgt je vooruitgang op en stuurt je voedingspatroon bij waar nodig.

4) Bioresonantietest
De bioresonantietest spoort intoleranties, voedselallergieën en gevoeligheden voor specifieke voeding op. Dit levert nuttige informatie op om de ideale voeding voor jou te bepalen.

5) Sport en Beweging
Gezonder eten en meer bewegen: dit is hét recept om duurzaam af te slanken en gezonder te leven. We gaan we na hoe we sport en beweging kunnen integreren in je levensstijl, in samenspraak met de Optimale personal trainers.

Presteer beter in je sport dankzij aangepaste voeding

1) Analyse van je huidige voedingspatroon en sportschema
Onze voedingsspecialiste zal je vragen gedurende een bepaalde periode bij te houden wat en hoeveel je elke dag eet en drinkt.

2) Advies op maat
Op basis van deze voedingsanalyse, krijg je specifieke adviezen om je voedingspatroon aan te passen. Dit allemaal in samenspraak met jou en afgestemd op je sport en trainingsschema’s.

3) Opvolging & begeleiding
De voedingsspecialiste volgt je vooruitgang op, gaat na wat de veranderde voedingspatroon teweeg brengt en stuurt bij waar nodig.

4) Bioresonantietest
De bioresonantietest spoort intoleranties, voedselallergieën en gevoeligheden voor specifieke voeding op. Dit levert nuttige informatie op. Want een gevoeligheid voor een specifieke voedingsstof tast je sportprestaties en conditie aan.

Pak voedingsgerelateerde klachten aan bij de kern

Voor spijsverteringsproblemen (maag, darmen, lever, …), immuniteitsproblemen, hoofdpijn, migraine, voedselintoleranties, allergieën.

De voedingsspecialiste zal 2 analyses uitvoeren.

Analyse van je huidige reële voedingspatroon

Onze voedingsspecialiste zal je vragen gedurende een bepaalde periode bij te houden wat en hoeveel je elke dag eet en drinkt.

Bioresonantietest

De bioresonantietest spoort intoleranties, voedselallergieën en gevoeligheden voor specifieke voeding op. En de test gaat na welke organen, hormoonsystemen of immuniteitssystemen niet of niet goed meer werken.

De voedingsanalyse en bioresonantietest geven je meteen een compleet en diepgaand inzicht in wat jouw klachten veroorzaakt. Op basis van deze analyses krijg je specifieke adviezen om je voedingspatroon aan te passen en welke voedingsstoffen te mijden. De voedingsspecialiste volgt je evolutie nauwgezet op en stuurt bij waar nodig.

 

Contacteer ons

Interesse? Contacteer ons op 0489 19 30 60 of via info@optimale.be.

Interessante artikels

> Polariteitsdieet. De energie van uw voedsel bepaalt uw gezondheid

> Overzicht Yin- en Yanggehalte van uw voeding

Optimalé Team

<< >>