Doktersvoorschrift voor kinesist? Blessure of fysieke klacht? Revalidatie na operatie? Gezondheidscheck?Bel 0489 19 30 60. Of maak online afspraak.
Open
X

Optimalé gezondheidcentrum De Pinte.

Totaalpakket aan therapieën

Optimalé is een team van gespecialiseerde therapeuten en gezondheidscoaches. Zij brengen hun expertise samen om jouw gezondheidsvragen op te lossen.

Optimalé is een vernieuwende groepspraktijk met een pakket aan hoogwaardige therapieën en gezondheidsdiensten onder één dak. Hier vind je al onze behandelingen.

Daar waar nodig en waar het een meerwaarde  biedt, werken we samen met externe specialisten. Het beheer van je dossier blijft altijd in handen van Optimalé.

Een multidisciplinaire benadering

Al onze specialisten werken samen. Heb je een bepaalde klacht maar je weet niet welke therapie te volgen? Bij Optimalé onderzoeken we je klacht of vraag vanuit verschillende invalshoeken. Op basis daarvan stellen we je de meest geschikte, snelste en effectiefste therapie – of sequentie van therapieën – voor. Met als doel het maximum te halen uit je potentieel.

Revalidatie -> preventie -> optimalisatie

Bij Optimalé stopt het niet als je pijn weg is. We besteden veel aandacht aan preventie en versterken je gestel zodat je niet hervalt. En via het Total Health Concept en Personal Training kunnen we je lichaam (en geest) nog performanter maken dan het voor de klacht was.

Leef gezonder, fitter en sportiever

Niet alleen met problemen en klachten kun je bij Optimalé terecht. Want misschien wil je

  • meer bewegen
  • opnieuw sporten
  • fitter en vitaler worden
  • afslanken
  • beter presteren
  • nagaan hoe het met je conditie en gezondheid gesteld is
  • nog meer uit je sport halen

Ook daarvoor bieden we je heel wat oplossingen. Je kan starten met een complete gezondheidscheck. Misschien verkies je onze laagdrempelige groepstrainingen. Of ga je 1 op 1 aan de slag met één van onze Personal Trainers.

Voor iedereen

Optimalé is er voor iedereen.

Voor de niet-sporter die revalideert, aan zijn gezondheid werkt, meer wil bewegen of starten met sport.

Voor de recreatieve sportieveling en topsporter bieden we

De voorgeschiedenis

Oprichter van Optimalé is Guy Vandenbossche (1969). Na zijn universitaire studies kinesitherapie (Gent) , sportkiné (Leuven) en manuele therapie (Gent) ging hij aan de slag bij Voetbalclub Sporting Lokeren. In 1992, startte hij zijn eigen kiné-praktijk.

Guy breidde de praktijk uit en specialiseerde zichzelf in de fasciatherapie. In 2007 ontstond Kine-Plus met een team van specialisten. Naast klassieke kiné bood Kine-Plus ook andere behandelingen zoals manuele therapie, fasciatherapie, osteopathie, acupunctuur, enz.

In 2012, 20 jaar na het begin, hervormde hij Kine-Plus tot een totaalconcept voor gezondheid: OPTIMALÉ.

Contacteer ons

Je wil meer informatie over onze diensten? Bel ons op 0489 19 30 60. Of mail ons op info@optimalé.be.