Doktersvoorschrift voor kinesist? Blessure of fysieke klacht? Revalidatie na operatie? Gezondheidscheck?Bel 0489 19 30 60. Of maak online afspraak.
Open
X

Relaxatie Plus Therapie.

Relaxatie Plus Therapie

Haast is één van de grootste dwalingen van deze tijd en meestal gevolg van opproppen van je programma. Men haast zich bij het opstaan en zich aankleden, bij het ontbijt, in het verkeer en binnen de job.

Volwassenen hebben haast, maar ook kinderen rennen uit school naar sportclubs, muzieklessen, en andere sociale bezigheden.

Veel spanning en stress leiden tot overdruk in het zenuwstelsel dat het algemeen adaptatiesyndroom (Dr Selye) doet ontstaan. Gevolgen zijn lichamelijke klachten, emotionele zwaartes tot burn-out, cvs, adhd e.a.

Wat mag je verwachten ?

RelaxatiePlus© heeft een diepgaande ontspannende werking, laat toe dat emoties gemakkelijker losgelaten worden, versterkt het immuunsysteem en werkt ook preventief om gezond te blijven.

Hoe gaat deze therapie in zijn werk?

Via luisteren naar de bewegingstaal in het lichaam kan de behandelaar verstoringen van het CRI (cranial rhytmic impulse) opsporen en in balans brengen. Daarom biedt RelaxatiePlus© een meerwaarde gezien er rechtstreeks kan ingewerkt worden op het evenwicht tussen para- en orthosympatisch zenuwstelsel.

Voor wie ?

Door zijn hoge stress-release kwaliteit is RelaxatiePlus© efficiënt in acute situaties door plotse levenssituaties die men moeilijk aankan, maar evengoed bij psychische overdruk of chronische stress.

Er werden ook uitstekende resultaten geboekt bij overdruk en concentratieproblemen van kinderen en tieners.

Bij RelaxatiePlus© wordt de cliënt zowel fysiek behandeld als psychisch ondersteund in het leren anders omgaan met zijn lichaam en met spanningsmomenten.

Hoe lang duurt een sessie voor deze therapieën ?

Een sessie duurt 1 uur 15 minuten.

Contacteer ons

Interesse in deze therapievorm? Contacteer ons op 0489 19 30 60. Of via sabine@optimale.be.