Doktersvoorschrift voor kinesist? Blessure of fysieke klacht? Revalidatie na operatie? Gezondheidscheck?Bel 0489 19 30 60. Of maak online afspraak.
Open
X

Reiki.

Reiki

Reiki is een Japanse term die wordt uitgesproken als “Ray-Key”, vrij vertaald wil dit zeggen: “Universele leven gevende energie”.

In alle culturen en door alle tijden heen vindt men sporen van deze alternatieve geneeskunde. Reiki, in zijn huidige vorm, werd aan het eind van de 19e eeuw herontdekt door de Japanse leraar Dr. Mikao Usei.

Wat is Reiki ?

De Reiki beoefenaar leert door middel van initiaties hoe zich als kanaal kan afstemmen om via zijn/haar handen de Reiki energie te sturen naar de ontvanger. Reiki is een intelligente kracht en gaat doorheen de kleding, dekens en zelfs gips naar de plaatsen waar deze nodig is.

Werking

Reiki zoekt als het ware de zwakke punten in het lichaam, verwijdert blokkades, versterkt de bloedcirculatie en werkt in op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

Behandeling is aangewezen bij ?

Een Reiki behandeling is inderdaad ideaal in geval van fysieke problematiek ten gevolge van stress en spanning, zoals hoofdpijn, rugklachten, slaaploosheid, … Of gewoon ter relaxatie, ontspanning of meditatie. De ontvanger wordt als het ware opnieuw in balans gebracht.

Hoe lang duurt een sessie voor deze therapie ?

Een sessie duurt 1 uur 15 minuten.

Contacteer ons

Interesse in deze therapievorm? Contacteer ons op 0489 19 30 60. Of via sabine@optimale.be.